Vítejte na mé odkládací ploše!

Baví mě bavit se. Nejen psaním. A taky mě pobaví, když pobavím i ostatní. Usnadňuje mi to žití a bytí na tomto světě.

Jsem žena, maminka, manželka, chovatelka koní, koček, psů, někdy i slepiček, nedobrovolná chovatelka kun, bývalá (!) kavárenská povalečka a intelektuálka, kdysi asi personální ředitelka, ředitelka zeměkoule (to stále), tvořitelka, bořitelka, zpěvačka, křikloun, černá i bílá, vzteklá i milá (no, to jen výjimečně). A ze všeho nejvíc bláznivá!  

Vaše Bláznivka na vsi

Blog

Tak nějak cvičim. Pak mám sice z těch pár dřepů vždycky svalovou horečku, no ale dobrý. Plavková sezóna si to žádá, že áno, i proti mý vůli. Ibáč to každopádně jistí. No ale k wjecy. Prostě si představuju, že je mi zas 18, nebolej mě záda, kroutim si bokama, až v nich lupe a figura je prostě vyfigurovaná...ooooo!

Čvn 17

Bonbón

Ještě se raději dvakrát pohledem do zpětného zrcátka přesvědčím, že opravdu usnula a už už fixuju svačinkovou taštičku vedle na sedadle. Tak kdepa ho máme, lumpika, noooo? Alealeeee, támhlenc se na mě směje, mrška malinkatej, jeho zlatý obal blyští se v odlescích paprsků. Jakože sluníčka, že áno. Oooo, jak poetické. Toto odpoledne. Ručka šmátravá...

No hele. Asi takhle. Někdo si opečovává zahrádku - kytičky, rajčátka, okurčičky...no a někdo zas leze po čtyřech po jízdárně (kůň to nejni), vyhazuje šutry nevhodné velikosti, by se koníčkovi nevrazily do kopýteček a vytrhává plevel a ještě k této aktivitě znásilňuje manDžela. Pak si hupsne na traktor a místo jednocení mrkviček, sjednocuje moře...

Trochu otřepaný téma toto. No ale co. Prostě: toho času vidloun jede do Práglu. Ořech neboli situace: dostaň se rychle z náměstí Republiky do Vodičkovy za použití MHD.

Kvě 11

Dáma

Z deníčku znuděné matky na mateřské, co nemá do čeho píchnout:

Před chvílí jsem vyskočila z okna. No, varovala jsem je. Akorát mi teda byla v tý mikině venku zima, tak jsem se zas vrátila zpátky. Dveřma. Nikoho to ani moc neudivilo...Ani to, ani to druhý.

No, tak tohle byl výbornej prank! Až budou děti bydlet ve svym, budu jim tam chodit dělat pranky a pak se smát jak pominutáááá!

Dnes jela "blondýna v utajení" do myčky. Jela k doktorovi a měla celých 10 minut času, tak že si umeje auto, by nedělala Skalici v Práglu vostudu. V takový tý myčce s tim pásem, co si sám popotahuje auto, zatímco si popíjíte kafíčko, pokud teda ňáký zrovinečka máte, že áno. A nenechali jste ho třebas na kapotě, jak se...

Alert! Vytvářím nový (samozřejmě že) online: výchovný kurz výchovou! Přináším zcela svěží a neotřelé postupy a návody, které stoprocentně zabírají! Místo 4 skleniček kouzelného moku po večerníčku, kterým si zacelujete pocuchané nervíčky, vám budou stačit pouhé 3! Historická nabídka, která se již nebude opakovat!

Stylový byt © Všechna práva vyhrazena 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky